Over Intelligence Fashion

Wie zijn wij?
Intelligence is sinds 6 jaar groothandel in betaalbare mode. U treft bij ons een ruime collectie casual kleding aan. Van klassieke vrijetijdskleding tot de meest trendy outfit. We bieden onze kleding zowel in het binnenland als in het buitenland aan en zijn hier zeer succesvol in. Op dit moment exporteren we naar zo een 10 landen vanuit onze distributiepunt Westzaan.

Wat willen wij?
Intelligence wil de beste worden in wholesale. Om dat voor elkaar te krijgen volgen we de mode en willen we een modemerk worden dat steeds aan wisselende wensen en behoeften van onze klanten beantwoord.

Door een aanbod van goed combineerbare basics creëren we voor ieder een persoonlijke, flexibele kledinglijn. Voor elk moment van de dag, voor elke stemming. Van duurdoenerij houden we niet van. Dus is onze mode ook verrassend betaalbaar.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>